Kwaliteitsverzekering

Waarom is onze olie zo goed?

Onze olie is een breedspectrumdestillaat dat is geraffineerd uit hennepextract. Het wordt geproduceerd in Oregon USA.

Het product wordt verfijnd van hennepextracten via twee processen: THC-verwijdering en destillatie. Door de verfijning bij destillatie te stoppen, kunnen onze producten andere fotochemicaliën van de hennep behouden, zoals de andere cannabinoïden die in het materiaal blijven en het entourage effect geven.

De productspecificatie van de olie moet tussen 87-92% CBD bevatten en ook minimaal 5% van andere aanvullende kleine cannabinoïden zoals CBG, CBC, CBDA enz. Deze rijke mix van andere fotochemicaliën (cannabinoïden, flavonoïden, terpenoïden enz.) maar met niet -detecteerbare THC niveaus, is gemaakt met behulp van onze eigen methodologie en technologie ontwikkeld gedurende vele jaren van onderzoek. Door deze mix van fotochemicaliën samen met de verwijdering van de THC is dit product de meest wenselijke olie op de markt om te gebruiken om afgewerkte producten van te maken. De CBD-verbindingen werken synergetisch en wanneer ze samen zijn is hun som groter dan hun individuele delen.

Onze producent was de eerste extractor met een officiële licentie in Californië waarbij ze geleid worden op wetenschappelijke basis door veteranen van de cannabis-, farmaceutische en tech-industrie. Hun doel is om constant de grenzen van de voordelen van deze plant te verleggen via hun productie faciliteiten aan de westkust van VS.

Naast de optimale inhoud van het product is het ook het veiligste op de markt. Alle biomassa die één van de IAH-installaties binnenkomt, wordt getest voordat het aankomt en al het eindproduct wordt getest voordat het vertrekt. Het product wordt vervolgens getest door een onafhankelijk extern labo om de veiligheid en potentie te garanderen. De uitgevoerde tests zijn pesticiden, potentie, microbiële en resterende oplosmiddelen.

Is het een Full Spectrum Olie?

Kortom, ja! Ons distillaat is volledig spectrum met uitzondering van de THC. Dit verwijst naar het feit dat het cannabinoïden, terpenoïden en andere fyotochemicaliën van de hennepplant bevat.

Met de verwijdering van THC verwijzen we echter naar het product als een breedspectrumdestillaat, om absoluut duidelijk te maken dat THC is verwijderd.