Een gezonder alternatief cupcake met behulp van flavour powders

Flavour powders recept | Naturecan NL

Op zoek naar caloriearme snack recepten? Bij Naturecan kunt u terecht voor gezonde cupcakes met behulp van onze flavour powders. Onze heerlijke flavour powders zijn gemakkelijk te mengen en kunnen worden gebruikt in een grote verscheidenheid aan maaltijden, snacks en drankjes voor de perfecte oppepper die u nodig hebt.

Vezelrijk, een gezonder alternatief (in vergelijking met klassieke cupcakes), caloriearm en boordevol smakelijke chocolade en vruchtenhagel - onze smaakpoeders zijn verkrijgbaar in drie verrukkelijke smaken: Chocolade, Mango & Passievrucht en Witte Chocolade & Kokosnoot - perfect voor caloriearme snackrecepten.

Deze vegetarisch-vriendelijke poeders zijn samengesteld met kwaliteitsingrediënten en zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een snel vleugje smaak. Lees verder voor de gezondere cupcakes die je nodig hebt met onze smaakpoeders.

Wat zijn flavour powders?

Voeg 3g poeder toe aan 300 ml van uw gewenste drankje, snack of maaltijd (bijvoorbeeld smoothies, sappen, pannenkoeken, overnight oats, weipoeder, koekjes of cupcakes). Goed mengen en genieten.

Waarom u onze smaakpoeders zou moeten gebruiken voor caloriearme snackrecepten

 • Verkrijgbaar in 3 heerlijke smaken
 • Hoog vezelgehalte
 • Laag caloriegehalte
 • Gemakkelijk te mengen
 • Geschikt voor vegetariërs (Mango & Passievrucht zijn geschikt voor veganisten)

Gezondere alternatieve cupcakes met Naturecan flavour powders

Caloriearme snackrecepten hebben net een oppepper gekregen. Het combineren van onze heerlijke Witte Chocolade en Kokosnoot Smaakpoeder met klassieke gezonde cupcakes is de perfecte caloriearme snack die je nodig hebt!

 Ingrediënten die je nodig hebt (150 kcal per cupcake):

Benodigdheden:

 • 60 g ongezouten boter
 • 60 g zelfrijzend bakmeel
 • 60 g basterdsuiker
 • 1 groot ei
 • 1/2 theelepel bakpoeder

Boterroom:

 • 50 g ongezouten boter
 • 70 g poedersuiker
 • 1 lepel poeder met witte choco- en kokossmaak flavour powder
Flavour powders recipe healthy cupcakes healthy chocolate cupcakes low calorie snack recipes Naturecan

Stap voor stap instructies:

Klop de biscuitingrediënten met een garde tot een glad beslag. Verdeel het beslag gelijkmatig over de met cupcake-vormpjes beklede bakplaat. Bak in een oven op 180 graden gedurende 25 minuten.

Terwijl de biscuit bakt, klop je de ingrediënten voor de botercrème samen tot ze dik en zijdezacht zijn. Laat de cupcakes 30 minuten afkoelen voordat u ze met een spuitzak glazuurt.

Dat is het. Eenvoudige en gezonde cupcakes, alleen voor jou.

Versier ze met hagelslag, fijngehakt fruit of wat je maar lekker vindt!

Als u een echte chocoholic bent, vervang dan onze flavour powder met witte chocolade en kokossmaak door onze chocoladesmaak flavour powder voor heerlijke en gezonde chocoladecupcakes.

Hoe maak je de beste cupcakes?

Zorg ervoor dat uw boter op kamertemperatuur zacht is (ze moet zacht aanvoelen) en klop de boter en suiker gedurende minstens drie minuten.

Zorg er bovendien voor dat je het beslag niet te lang bakt en laat het de volle 30 minuten afkoelen. Dit zal ervoor zorgen dat je botercrème niet smelt eens je ze op de gezonde cupcakes spuit.

Hoe maak je cupcakes ijs?

Flavour powders recipe healthy cupcakes healthy chocolate cupcakes low calorie snack recipes Naturecan

Zorg dat je een spuitzak hebt, doe een gebogen ster spuitmondje in de zak, vul hem met je heerlijke zelfgemaakte glazuur en draai het uiteinde dicht.

Houd het uiteinde met één hand vast (meestal uw dominante hand) en laat het uiteinde van de zak in uw andere hand rusten. Knijp vanaf de bovenkant van de zak met een gelijkmatige druk.

Om 'instagrammable' icing swirls te maken, houd je het zakje boven je cupcake. Spuit een ring van glazuur rond de rand en blijf overlappen tot je het midden bereikt. Laat de druk los wanneer je het midden bereikt en trek scherp omhoog om het af te maken.

Zo simpel is het, het enige wat je nodig hebt is oefening en je bent een expert in een mum van tijd!

Hoe lang blijven cupcakes goed?

Vers gebakken gezonde cupcakes zijn ongeveer een week houdbaar in de koelkast als ze goed worden bewaard.

Dek de cakejes in de koelkast af met plasticfolie om te voorkomen dat ze uitdrogen, zodat ze heerlijk vochtig blijven.